marți, 4 noiembrie 2008

din umbră...


"Power corrupts;Absolute power corrupts absolutely !"
Ieri am vazut un documentar foarte interesant, "Zeitgeist", care reda o imagine nevazuta a evenimentelor ce se petrec in jurul nostru. Daca va uitati la el va sfatuiesc sa nu luati in considerare partea cu religia, deoarece, din punctul meu de vedere, este in mare parte idioata si lipsita de respect fata de Divinitate.
Bun, ce ziceti de americani? Puterea lor este din ce in ce mai mare si asta nu se datoreaza faptului ca sunt oameni de treaba. Deviza lor este: "te supui traiesti, daca nu mori". Documentarul sugereaza ca domnii americani si-au daramat singuri Turnurile Gemene, si aduc dovezi competente in acest sens. Dupa tragicul eveniment cladirile aratau ca dupa demolare: "Caracteristicile prabusirii complexului WTC
1,2 si 7, se încadreaza perfect în tiparul
Demolarilor Controlate." Dupa eveniment toate persoanele ce au fost aproape de turnuri vorbesc despre niste explozii secundare, care probabil sunt de vina pentru prabusirea celor doua turnuri si a cladirii 7. Si-au luat americanii singuri, pe 11 septembrie 2001, mii de vieti? Daca da, inseamna ca noi suntem niste marionete , jignite, rupte , scuipate de niste oameni care se cred mai inteligenti decat toti, fara sa tina cont de faptul ca ei l-au inventat pe Superman care isi tine chilotii peste pantaloni. Suntem manipulatii cu ajutorul mass-mediei. Ne este distrasa atentia cu filme, documentare cu ursuleti si caprioare, emisiuni cu idioti ce alearga prin intreaga lume ca sa ajunga primul la nush ce hartie. Cand tu muncesti zi de zi ca sa iti intreti familia si sa le aduci o farama de fericire in suflete, altii se gandesc cum sa ti-o destrame si cum sa iti aduca teroare in viata. Si asta pentru ce? Pentru PUTERE!! Romania este o tara naiva. Noi ne-am dorit mereu sa intram in anumite organizatii, la moda, conduse de acesti nenorociti ce au in cap numai putere si bani.
"-Dacã vrei sã distrugi o ţarã, cum faci asta?
-Pãi, sunt douã moduri:
Poţi sã te duci acolo şi sã dai o bombã,
dar asta nu e foarte eficient.
Mai eficient este sã-i faci pe oamenii
din acea zonã sã se omoare între ei...
...şi să le distrugi propriul teritoriu,
propriile ferme..."
Nu m-am nascut intr-o familie deloc bogata. Datorita timpului am invatat ca totul se rezuma la trei lucruri: bani, sanatate si dragoste. Sanatatea este si va fi nesigura atata timp cat exista idioti carora le curg balele dupa putere si ar omori jumatate din glob pentru a detine puterea. Banii se pot duce intr-o clipa daca unii considera ca falimentul bancii la care iti ti tu fondurile le-ar aduce mai multi bani decat au visat vreodata. Iubirea este inselatorare, ne schimba in naivi si ne face sa alergam o viata intreaga dupa o persoana pe care o numim cea aleasa, potrivita. Dezamagirea suprema apare dupa ce o ai si iti dai seama ca nu iti aduce nici 10% din fericirea pe care te asteptai sa ti-o aduca. Mai rau este ca dupa ce renunti la ea o alergi iar si o onsideri vitala pentru fericirea vietii tale. Deci : Iubirea = Prostie . Singurele persoane care merita sa fie iubite: familia si prietenii adevarati.
Una dintre cele mai dramatice experiente este sa fii cu o alta persoana si brusc, sa realizezi....ca este exact ca tine, si nu diferita...si ca ceea ce iti este specific tie, ii este specific si ei...ca aceasta specificitate este unica, intelegand, deci, ca nu este o alta diferita. Toti suntem ca unul. Gandeste-te ca unul a omorat 2000 de oameni in 15 secunde pentru razbunare sau putere. Esti ingrijorat?
" -Vom duce acest război al terorismului...când, de fapt, nu există un dusman real.
-Cum veti convinge oamenii că acest război este real?
-Prin presă. Presa poate convinge pe oricine că este real. Ştii, dacã vorbeşti mereu despre acelaşi lucru, dacă repeţi iar şi iar şi iar acelaşi lucru...până la urmă oamenii îl vor crede."
Daca vrem sa traim depinde doar de noi. "Să trăiţi bine!!! ;)"

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesanta descriere, vorba aia : "deep" ... o sa caut si eu documentaru asta. Daca America e tara tuturor posibilitatilor atunci Romania e tara sperantelor. Mai bine linistiti ca noi decat cu ochii in 14 ca ei si cutitu la coaste. Pace tie frate !

yulya spunea...

mare dreptate ai!in sfarsit cineva care zice asta pe fata...asa e..suntem marionete.Cel mai rau e ca nu cred ca romanii vor face vre-o data ceva ca sa schmbe situatia.Romanilor le cam place sa fie marionete.Putini sunt cei care spun "NU".