duminică, 31 mai 2009

Am 3000 €...ma vrei?

Tocmai am aflat ca sunt fericitul castigator a 3000 € si a unui telefon Nokia N95!
Acest premiu vine de la superba tombola organizata de Metro Baneasa in colaborare cu cele mai mari si late companii de telefonie mobila din lume la momentul actual : Cosmote, Vodafone si Orange.
Prima mea intentie a fost sa dau inapoi un mesaj frumos, gustos, plin de compasiune si intelegere, unde sa ii multumesc din suflet ca eu am fost fericitul ales dintre milioanele de utilizatori de telefonie mobila din Romania. In timp ce scriam mesajul am realizat ca sunt cam plictisit si am decis sa il sun pe tanar si sa ii dau live niste dedicatii. As fi putut sa fac asta aducand un artist renumit precum Guta, Vali sau tizul meu Adrian, ca na...acum sunt bogat, am bani (fix 3000 €), dar m-am gandit ca poate omul apreciaza mai mult sinceritatea mea. Si sun! Firma serioasa nu gluma...nici nu am apucat sa aud primul ton de apel si a raspuns: "Tudor Alexandru de la bla bla Baneasa spuneti cu ce va putem bla bla". Asta am inteles. M-am gandit sa il lovesc din prima cu celebra replica "manca-mi-ai p**a de roman spurcat", insa am vazut ca omul avea talent, vorbea bine, asa ca mi-am facut si eu rolul. L-am intrebat de unde vin banii? Mi-a zis ca de la Metro. In momentul ala m-am gandit sa spun totusi replica aia de mai sus. Normal ca de la Metro...mi-ai mai scris de 15 ori in mesaj idiot prost ce esti! De unde, cu ce ocazie, cum de am fost ales eu, cati castigatori au fost, de ce dati banii astia, cu ce va alegeti voi, Metro, cum ii iau, de unde ii iau, ce tre sa fac sa ii iau? Probabil ca i-am pus cam multe intrebari tanarului, ca a inceput sa se balbaie si mi-a zis sa il sun cu numar , nu cu numar privat, ca au mai fost cazuri cand oamenii au injurat, si-au bagat chestii in gura lui, ca s-au luat de organul genital al mamei lui(faza cu organul am inventat-o eu, dar sunt sigur ca s-au zis si d-astea)! Ce nu stia omul, era ca asta trebuia sa fie unul din cazuri. Mi-am zis, cum isi zice mereu un foarte bun prieten, "sunt calm!" si am continuat conversatia.
Mi-a descris amanuntit cum s-a creat aceasta tombola si ca ea este in colaborare cu Orange, Vodafone si Cosmote . Atunci mi-a venit ideea stralucita sa ii spun ca eu lucrez la Cosmote in departamentul "Customer Care" si ca nu am auzit in viata mea de aceasta super tombola. S-a descurajat omul, a inceput sa ii tremure vocea, sa se balbaie si mi-a spus pe un ton raspicat, dar in acelasi timp si politicos, ca un copil suparat, mic si rasfatat, ce i-a fost furata suzeta, :"Domnule credeti ce vreti!". Da bine bă hahalera care esti tu hahalera, eu cred ce vreau, cred ca tu esti un hot împutit de 5 lei (vechi) care vrei sa fraieresti oameni! Nu m-am mai putut abtine si i-am bagat replica celebra ;)) "Cred ce vreau manca-mi-ai p**a, roman imputit, lepra ordinare ce esti!"....si mi-a inchis!
Eeee....stimati romani, voi cei cinstiti asta a fost povestea! Am citit pe net si am ramas uitimit cand am vazut ca foarte multi oameni au fost inselati de astfel de tineri viitori latifundiari si au dat 100-200 € in speranta ca le da aia inapoi 3000 € :)) =)). Trebuie sa recunoastem totusi ca este o afacere foarte profitabila :) !
Intr-o Romanie in care toate hotiile si toate faradelegile le punem pe seama "poporului emigrant cecen", realizam ca totusi cel care ne da cea mai mare teapa este cel de langa noi, aproapele nostru :)).

Totusi acum am 3000€...mă vrei?

Gataaa...v-am salutat!
Tineti aproape!

Read more...